Webshop

NEOSTRATA er hudplejeprodukter udviklet af læger til læger. Det er klinisk testet hudpleje der hjælper huden med at forny sig og genopretter hudbarriere, som oftest er beskadiget ved forskellige hudsygdomme, f.eks. psoriasis. Hudlæger i hele verden er glade for de genopbyggende og helende resultater som NEOSTRATA kan hjælpe huden med

Der har igennem tiden været mange videnskabelige artikler som viser effekten til en lang række hudrelaterede problemer.

Produkterne er ikke blevet undersøgt på huden i og ved skedeåbningen, men efter min mening er de egnet til mange gynækologiske problemer: tør hud, sart hud og hud, der sprækker. Kløen, svien og brændende fornemmelse.

Det kan være hudsygdomme som f.eks. Lichen sclerosus. Jeg har haft flere kvinder i min klinik, der har haft stor glæde af produkterne. Derfor tør jeg godt at arbejde med det, selv om der ikke er videnskabelige artikler om effekten på huden i og ved skedeåbning.

Når kvinden kommer i min konsultation og hvis jeg finder det relevant, vil jeg foreslå en eller flere Neostrata produkter, give en prøve med samt grundig vejledning og vi aftaler opfølgning. Købet af alle andre produkter vil være kvindens eget ansvar.

Om os| Kontakt | Åbningstider

Om os

Furesø Gynækologi ved speciallæge Irina Goukasian

Dialog og videndeling.
Udredning og behandling af alle gynækologiske lidelser. Klinikken varetager dog ikke medicinske aborter og fertilitetsbehandlinger.

Klinikken overholder persondataloven. Privatlivspolitik og Sundhedsstyrelsens tilsynsrapport er tilgængelig i venteværelset.

CVR nummer

36281197

Kontakt

Telefontid

Mandag, torsdag fredag:
8.30 - 12.00

Tirsdag:
12.00 - 15.30

Onsdag: lukket

 

Klinikken er lukket indtil 1 juli. På sundhed.dk kan du se klinikker, der er åbne i den periode. 

Telefonnummer

+45 24403330

Åbningstider

Åbningstider for behandling

Mandag og torsdag:
9.00 - 17.00

Tirsdag og fredag:
7.30 - 15.30

 Onsdag: lukket

Adresse

Bymidten 36 A
3500 Værløse

Ydernummer

215929

Find vej

Vi bor meget centralt i Værløse Bymidte.

Klinikken ligger skråt overfor supermarked Meny. Indgangen ligger mellem Værløse Bager og Choice. Imerco og C-Weed Restaurant ligger i samme bygning. Klinikken ligger på 1. Sal. 
Der gode parkeringsmuligheder tæt på klinikken. Indkørsel til parkering fra Skovgårds alle.
Der er ca. fem minutters gang fra Værløse S-togstation.
Buslinje 152, 154 E, 851, 852, 500S stopper ved Værløse S-togstation.