Tidsbestilling

Jeg modtager patienter fra alle dele af landet – uanset bopælskommune. Du skal blot være henvist af egen læge og medbringe dit gule sygesikringsbevis, når du besøger klinikken. Du er velkommen til at bestille tid pr. telefon eller online, ligesom du er velkommen at skrive kort besked, hvis du har spørgsmål.

Jeg vil gerne opfordre til, at du giver besked om eventuelt afbud dagen før din aftale. Udeblivelse uden afbud medfører en opkrævning på 250 kr. eller 500 kr. afhængigt af konsultations type i henhold til Sygesikringens regler.

Meld afbud her

Tidsbestilling Online

Det er ikke muligt at bestille tid direkte på hjemmesiden, fordi der er forskellige tider afhængigt af problemet (f.eks. operationstid, skanningstid, samtale osv.). Vi opfordrer til, at du beskriver dine symptomer/gener så detaljeret som muligt samt de tidspunkter på dagen og de dage, der passer dig bedst at komme i konsultation og dit mobilnummer. Så kontakter vi dig inden for 48 timer på hverdage og tilbyder dig konsultationstid.

Vi opfordrer til, at du skriver, hvis du eventuelt har særlige behov, vi skal tage højde for.

Dette kan være udfordrende, derfor har jeg lavet vejledning. Vejledning findes her.

SKRIV TIL LÆGEN HER

Tidbestilling Telefonisk

Telefon:  4448 3140

Mandag:    8.30 – 12.00
Tirsdag:     8.30 – 12.00
Onsdag:     Lukket

Torsdag:    8.30 – 12.00
Fredag:       8.30 – 12.00

Vi kan have mange opkald, og det kan derfor være svært at få forbindelse i angivet tidsrum. Skulle du være uheldig ikke at få fat i os inden for telefontiden, besvarer vi naturligvis også dit opkald uden for dette tidsrum i det omfang, det er muligt.