Om mig

Mit navn er Irina

Hej! Jeg hedder Irina Goukasian. Jeg har været læge i 25 år. For 5 år siden har jeg åbnet Furesø Gynækologi. Siden er klinikken blevet mit andet hjem. Der er ikke tilknyttet øvrige læger til klinikken.

Du er derfor altid sikker på at blive undersøgt og behandlet af den samme læge. Når du ringer/kommer til klinikken, møder du min søde sekretær Bente. Der er Bente, der sørger for at finde den tid til konsultation, der passer dig bedst. Tager imod dine beskeder og evt spørgsmål. Bente er uddannet lægesekretær, så hun kan ikke besvare de faglige spørgsmål, men sørger for at du får svar fra mig

Jeg er gift med Christian og mor til teenager Christoffer og Josefine. Jeg er født og opvokset i Rusland og uddannet læge fra Moskvas Medicinsk Akademi i 1994 og har siden specialiseret mig inden for gynækologi.

Jeg har boet i Danmark siden 1995, hvor jeg siden 1996 har arbejdet på gynækologiske afdelinger på flere af landets hospitaler og sygehuse.

Jeg er Ph.D. i immunologisk infertilitet (barnløshed) og forsker aktuelt i underlivsgener hos kvinder med brystkræft, betydning af kost og livsstil for graviditet og overgangsalder.

Jeg har fået større bevillinger til disse projekter fra bl.a. Trygfonden, Fonden for Faglig udvikling af speciallægepraksis og Fonden for Almen Praksis. Derudover har jeg lavet oplysningsvideo om screening for livmoderhalskræft til kvinder med behov for visuel information.

Jeg samarbejder med flere kommuner og er i projekt Sundhed på dit sprog. Sammen med fysioterapeut Helene Herlow holder vi foredrag for kvinder, der ikke kan dansk, om hvordan underlivet er bygget og fungerer. Vi er også i gang med oplysningsvideos om bl.a. øvelsesprogram for smerter i underlivet, smerter ved samlejet. Regner med at videos er klar på youtube til udgang af 2020.

Siden 2010 har jeg samarbejdet med Hårklinikken i København og har haft mange klinikkens klienter til undersøgelse for evt. PCOS som årsag til deres hårtab.

Læs mere

Om os| Kontakt | Åbningstider

Om os

Furesø Gynækologi ved speciallæge Irina Goukasian

Dialog og videndeling.
Udredning og behandling af alle gynækologiske lidelser. Klinikken varetager dog ikke medicinske aborter og fertilitetsbehandlinger.

Klinikken overholder persondataloven. Privatlivspolitik og Sundhedsstyrelsens tilsynsrapport er tilgængelig i venteværelset.

CVR nummer

36281197

Kontakt

Telefontid

Mandag, torsdag fredag:
8.30 - 12.00

Tirsdag:
12.00 - 15.30

Onsdag: lukket

 

Klinikken er lukket indtil 1 juli. På sundhed.dk kan du se klinikker, der er åbne i den periode. 

Telefonnummer

+45 24403330

Åbningstider

Åbningstider for behandling

Mandag og torsdag:
9.00 - 17.00

Tirsdag og fredag:
7.30 - 15.30

 Onsdag: lukket

Adresse

Bymidten 36 A
3500 Værløse

Ydernummer

215929

Find vej

Vi bor meget centralt i Værløse Bymidte.

Klinikken ligger skråt overfor supermarked Meny. Indgangen ligger mellem Værløse Bager og Choice. Imerco og C-Weed Restaurant ligger i samme bygning. Klinikken ligger på 1. Sal. 
Der gode parkeringsmuligheder tæt på klinikken. Indkørsel til parkering fra Skovgårds alle.
Der er ca. fem minutters gang fra Værløse S-togstation.
Buslinje 152, 154 E, 851, 852, 500S stopper ved Værløse S-togstation.