Til den henvisende læge

Mit navn er Irina Goukasian, og jeg har pr. 1. februar 2015 har overtaget Hanne Refn’s speciallægepraksis i Værløse (Furesø Gynækologi). Jeg er uddannet fra Moskvas Universitet i 1994 og har siden 1996 arbejdet på gynækologiske afdelinger på flere hospitaler og sygehuse i Danmark, herunder:

• Hvidovre Hospital
• Gentofte Hospital
• Sexologisk Klinik Rigshospitalet
• Fredericia Hospital
• Roskilde Hospital
• Slagelse Hospital.

De seneste fem år har jeg arbejdet i gynækologiske speciallægepraksis først i Hvidovre, siden i Herlev.
Jeg er Ph.D. i immunologisk infertilitet fra Moskvas Universitet (Ph.D. er godkendt i Danmark) og forsker aktuelt i underlivsgener hos kvinder med brystkræft, ligesom jeg er i gang med at undersøge behovet for en oplysningsvideo om screening for livmoderhalskræft til kvinder med behov for visuel information.