Lægen

Det er os en stor fornøjelse at invitere dig inden for her på Furesø Gynækologi.

Lægen Irina er gynækolog og foretager udredning og behandling af alle gynækologiske lidelser – dog med undtagelse af fertilitetsudredning og medicinsk abort. Kirsten er sekretær, og hun sørger for, at du bliver taget godt imod, når du ringer, eller henvender dig her på klinikken. Desuden assisterer Kirsten Irina ved undersøgelser og behandlinger.

Vi ser frem til at hilse på og tage godt imod dig her på klinikken.

Mit navn er Irina Goukasian.

Jeg er 45 år, gynækolog, gift med Christian og mor til Christoffer og Josefine. Jeg er født og opvokset i Rusland og uddannet læge fra Moskvas Medicinsk Akademi i 1994 og har siden specialiseret mig inden for gynækologi.

Jeg har boet i Danmark siden 1995, hvor jeg siden 1996 har arbejdet på gynækologiske afdelinger på flere af landets hospitaler og sygehuse. De seneste fem år har jeg arbejdet i gynækologiske speciallægepraksis først i Hvidovre, siden i Herlev.

Jeg er Ph.D. i immunologisk infertilitet (barnløshed) og forsker aktuelt i underlivsgener hos kvinder med brystkræft. Derudover er jeg i gang med at undersøge behovet for en oplysningsvideo om screening for livmoderhalskræft til kvinder med behov for visuel information.

Siden 2010 har jeg samarbejdet med Hårklinikken i København og har haft mange klinikkens klienter til undersøgelse for evt. PCOS som årsag til deres hårtab.

Det er afgørende for mig at skabe tryghed for mine patienter. Jeg tilstræber derfor, at hele forløbet hos os foregår på dine præmisser. Hvis der er forhold, klinikken ikke allerede er orienteret om, og som kræver, at vi udviser særlige hensyn til dig, vil vi sætte pris på, at du informerer os om det, inden vi ses i konsultationen. Så afsætter vi den nødvendige tid og søger i øvrigt at imødekomme dine behov og ønsker i øvrigt.